Projekt i urval

2020-

Det ovanliga och jag

Samtalsbaserad skapande workshop för barn och unga om känslor. Utvecklad för Skapande skola/förskola och genomförd för första gången i Halmstad under 2020.  Projektet kan bokas subventionerat inom Västra Götaland genom Kulturkatalogen på länken här.

2019

Samtal om Framtiden

Samtalsbaserat projekt i samarbete med Fixoteket Bergsjön. Deltagarbaserade samtal på Fixoteket och på Göteborgs Konsthall. Presenterat på Göteborgs Konsthall som en del av avgångsutställningen Things We Will Forget. Projektet var ett examensarbete för masterutbildningen i fri konst på Akademin Valand. 

2018

Alien in Society

Samtalsbaserat performativt projekt centrerat kring en forskande utomjording på besök i Göteborg. Deltagarbaserade samtal på A-Venue's It's about Feminism och på utställningen Common Ground på Slottskogens Vandrarhem. 

2017

Manifest för post-sanningen

Research art och performance om sanningsbegreppet och sanningens betydelse. Presenterat på New Contemporary Art Museum Bergen som en del av utställningen Expanded Field of Everything. Projektet var ett examensarbete för kandidatutbildningen i fri konst på Kunsthögskolen i Bergen. 

Deltagare i workshopen Det ovanliga och jag (2020).

Samtal på A-venue, Alien in Society (2018). Fotograf Hongyoojin Lee.

Illustration i urval

2021

Frimärke Göteborgs Hamn

Collage med Rocio Soto

Rocio Soto och jag har ritat bilderna på kranarna i Göteborgs Hamn som utgör ett av frimärkena i PostNords kollektion Göteborg 400 år. Alla frimärken kan ses på länken här. 

2020

Göteborgs Jubileumskarta

Projekt av Göthenburgo för Göteborg 2021/Göteborg 400 år

Jag är en av 10 illustratörer av Jubileumskartan, som producerats av Göthenburgo i samråd med Göteborgarna inför stadens 400-års jubileum. Illustrationerna har ställts ut som utställningen 100 platser, 10 illustratörer, 1 stad på Hela Stadens Galleri på Milenniumplatsen i Göteborg. Illustrationerna har också visats i sina respektive stadsdelar och på elskåp runt om i staden. Du kan läsa mer om kartan på länken här. 

Detalj av Göteborgskartan med illustrationer av Västra Hisingen (2021).